Jaakko Hirvonen Joensuun Mailan kehityspäälliköksi

Vahvistusta JoMan toimistolle – Jaakko Hirvonen aloittaa Joensuun Maila ry:n kehityspäällikkönä.

JoMan toimiston joukkue vahvistuu entisestään, kun pitkän linjan JoMalainen, Jaakko Hirvonen aloittaa Joensuun Maila ry:n kehityspäällikkönä.

Hirvonen tuntee joensuulaisen pesäpallon läpikotaisin, käytyään läpi JoMan junioriputken aina Superpesikseen saakka, jossa pelattuja otteluita kertyi 217 kappaletta.

Pelaajauran jälkeen Hirvonen on ollut tuttu näky juniorivalmentajana ja pelinjohtajana useassa ikäluokassa. Myös seuran hallinto on tullut tutuksi johtokunnan luottamustoimen kautta.

– Kun tällainen mahdollisuus tuli, niin päätin, että on aika tehdä jotain, mihin sydän ja intohimo eniten vetävät, sanoo finanssialalla aikaisemmin työskennellyt Hirvonen.

Hirvonen on aloittanut seuran kehittämisen perusrakenteiden vahvistamisen kautta, henkilöstön ja vapaaehtoisten rekrytoinnilla. Myös joukkueiden auttamisessa ja taloushallinnon kehittämisessä Hirvosen kädenjälki tulee näkymään. Unohtamatta tietenkään sitä tärkeintä JoMan ydintä, eli pesäpallon harjoittelua, jossa Hirvonen tulee kehittämään seuran joukkueiden lisäksi Akatemian ja Yläkoululeirien toimintaa.

– Kehittämisen tarve JoMassa on havaittu jo jonkin aikaa sitten. Ajatuksen tasolla ”Jaska” on ollut puheissa jo pitkään, mutta onneksemme aika oli nyt kypsä ja saamme tutun miehen mukaan myös arkitoimintaan. Uskon, että Hirvosen kokemuksesta ja myös laajasta pesiskentän tuntemisesta saamme nopeasti harppauksen seuran kehittämisessä, toteaa Joensuun Maila ry:n puheenjohtaja Jonne Martikainen.