Äijä-pesis

Äijäpesis on miesten harrastepesisvuoro.

Mitä?

Äijäpesis on Joensuun Mailan harrastepesisvuoro kaksilahkeisille pesäpallon ystäville. Osallistujilta vaaditaan sopivan rentoa pelailumieltä ja halua oppia lisää lajin saloista. Vuoroilla kuunnellaan osallistujien toiveita, mutta pääpaino on joka tapauksessa pelailussa. Nämä vuorot ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat viettää aikaa lajin parissa hyvässä porukassa, liikaa mailaa puristamatta.

Turvallisuussyistä toiminnan alaikäraja on 13 vuotta ja yläikärajan määrittää luonnollisesti vain lääkäri tai puoliso.

Missä ja milloin?

Äijäpesistä höntsäillään torstaisin JoMa Centerillä klo 19.45-21.00 marraskuusta lähtien huhtikuun loppuun asti.

​​​​​​​

Miten?

Ota oma kypärä, räpylä ja maila mukaan, jos sellaiset löytyvät.

Kesäkauden hinta on 0€.

Talvikauden hinta 90 € + Harrastelisenssi 13 €

Harrastelisenssi tulee jokaisen toimintaan osallistujan hankkia ensimmäisen kuukauden aikana. Lisäksi suosittelemme tapaturmavakuutuksen hankkimista, ellei sellaista jo löydy omista vakuutuksista. Harrastelisenssin oston yhteydessä pystyt helposti hankkimaan myös vakuutuksen.

https://info.suomisport.fi/


Klikkaa itsesi Äijäpesikseen

MyClub Äijäpesis

Luo itsellesi myClub tunnukset ja olet inessä! Voit käydä yhden kerran (tai sitten kaksi) haistelemassa meininkiä ennen kuin päätät haluta liittyä meihin.

MyClubin kautta hoidetaan tiedotus, treeneistä ilmoitus sekä laskutus (talvikausi 90 €, sis. seuran jäsenyys). Osallistuminen vaatii MyClub tunnukset. Liity siis Joensuun Mailaan ja sitten klikkaat itsesi Äijäpesis -ryhmään. Meillä on myös oma WhatsApp ryhmä, johon sinut sitten liitetään.

Lisätietoja ohjaaja: Markku Pennanen, 0500 468 456

Jaakko Hirvonen 0445442697

jaakko.hirvonen@joensuunmaila.fi