Äijä-pesis

Äijäpesis on miesten harrastepesisvuoro.

Mitä?

Äijäpesis on Joensuun Mailan harrastepesisvuoro kaksilahkeisille pesäpallon ystäville. Osallistujilta vaaditaan sopivan rentoa pelailumieltä ja halua oppia lisää lajin saloista. Vuoroilla kuunnellaan osallistujien toiveita, mutta pääpaino on joka tapauksessa pelailussa. Nämä vuorot ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat viettää aikaa lajin parissa hyvässä porukassa, liikaa mailaa puristamatta.

Turvallisuussyistä toiminnan alaikäraja on 13 vuotta ja yläikärajan määrittää luonnollisesti vain lääkäri tai puoliso.

Missä ja milloin?

Äijäpesis pyörii jo! Tuu mukaan. Treenit jatkuu huhtikuun loppuun asti. Joka torstai siis 19.45-21 JoMa Centerillä Hiiskoskentie 9, 80100 Joensuu.

​​​​​​​

Miten?

Oman kypärän, räpylän ja mailan voi ottaa halutessaan mukaan, mutta välineitä löytyy myös paikan päältä.

Koko kauden hinta on harrastajalle vain 99 euroa. Hintaan sisältyy yli 20 harjoituskertaa, Joensun Maila Ry:n jäsenyys sekä Pesäpalloliiton Harrastepassi. Halutessasi voit ostaa Harrastepassiin myös Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen 34 eurolla.

Voit tulla kokeilemaan harrastepesistä kerran ilmaiseksi! Jos et halua sitoutua koko kaudeksi, voit ostaa myös kymmeneen käyntiin oikeuttavan Kymppikortin 65 eurolla tai maksaa yksittäisestä treenistä 10 euroa.

Meillä voit maksaa myös liikunta- ja virikeseteleillä sekä e-passilla.


Klikkaa itsesi Äijäpesikseen TÄSTÄ!

Luo itsellesi myClub tunnukset ja olet inessä!

MyClubin kautta hoidetaan tiedotus, treeneistä ilmoitus sekä laskutus. Osallistuminen vaatii MyClub tunnukset. Liity siis Joensuun Mailaan ja sitten klikkaat itsesi Äijäpesis -ryhmään. Meillä on myös oma WhatsApp ryhmä, johon sinut sitten liitetään.

Lisätietoja Mari-Ann Nykänen

mariann.nykanen@joensuunmaila.fi