JoMa järjestää kesäkuussa pelitaitoleirejä – tule mukaan!

Kesäloma käyntiin pesiksen parissa: Joensuun Mailan ja Riverian pelitaitoleireillä

Joensuun Maila ja Riveria järjestävät kesäkuussa Joensuussa kaksi pesäpallon pelitaitoleiriä: D-junioreille 8.-10.6.2021 ja C-junioreille 15.-17.6.2021. Leirit sopivat sekä poika- että tyttöjunioreille.

Leireillä on jämerä kattaus pesistä sekä kentällä että sen ulkopuolella unohtamatta myöskään rennompaa ohjelmaa. Leiripäivät on jaettu sisäpelaamiseen, ulkopelaamiseen ja pelipäivään. Jokaisena päivänä on kaksi lajiharjoitusta ja paljon muuta pesäpalloilijan arkea tukevaa sisältöä.

Lajiharjoitukset tehdään maailman hienoimmalla pesäpalloareenalla Kerubi Stadionilla ja teoriasisällöt Itä-Suomen Liikuntaopistolla.

Leirin valmentajina toimivat Joensuun Mailan miesten edustusjoukkueen pelinjohtajat Mikko Korhonen ja Sami Österlund, JoMan naisten edustusjoukkueen pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti sekä JoMan Superpesis-pelaajia ja seuran muita valmentajia.

Leirien hinta on 250 euroa sisältäen majoituksen, ruokailut, valmennuksen, kenttä- ja tilavuokrat, otteluliput ja iltaohjelmat, kumppanituotteen sekä osallistumistodistuksen. Joensuun Maila Ry:n jäsenille hinta on 225 euroa.

Paikkoja rajoitetusti! Kummallekin leirille mahtuu mukaan 30 nopeinta ilmoittautujaa.

Leirit alkavat tiistaiaamuina kello 9, joten kauempaa tuleville suosittelemme Joensuuhun saapumista jo edeltävänä päivänä maanantaina. Lisäyön hinta on 25 euroa, mikä sisältää majoituksen Itä-Suomen Liikuntaopistolla ja aamiaisen.

JoMa järjestää leirit yhteistyössä Riverian kanssa

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama laatupalkittu monialainen koulutuksen järjestäjä. Riverian koulutusyksiköt sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Nurmeksessa, Lieksassa, Outokummussa ja Valtimolla.

Riverian koulutuksiin osallistuu vuosittain noin 14 500 opiskelijaa ja se voi järjestää jopa 100 erilaista ammatillista tutkintoa eri koulutusaloilta. Löydä oma alasi!

D-ikäisten (s. 2007-2008) leiri 8.-10.6.2021

C-ikäisten (s. 2005-2006) leiri 15.-17.6.2021