JoMa luottaa Tritaniumiin

Kun haluat liikkua räjähtävämmin, olla energisempi, vakauttaa suoritusta tai palautua tehokkaammin, valintasi on Tritanium.

Joensuun Maila on käyttänyt jo usean vuoden ajan Tritanium-kompressiotuotteita – ja käyttää myös pesiskaudella 2021.

Tritanium-tuotteiden teho perustuu tieteellisesti mitattuun asteittaiseen kompressiopaineeseen (mmHg) sekä kahteen eri kompressiopaineluokkaan. Näiden ominaisuuksien sekä oikein valitun tuotteen myötä kehossa aikaansaadaan haluttu fysiologinen vaikutus, jonka seurauksena saavutetaan mm. optimaalinen suoritusteho, nopeampi palautuminen tai rasitus- ja urheiluvammojen huomattava vähentyminen.

Kompressiotuotteista on tutkitusti hyötyä urheilussa ja palautumisessa, töissä ja matkustamisessa sekä terapeuttisessa käytössä.

Pohjoisissa olosuhteissa käytännöllisyydellä ja toimivuudella on suuri merkitys ja siksi Tritanium-tuotteiden tuotekehitys ja -suunnittelutyö tehdään kokonaan Suomessa. Tritaniumin intensiivinen tuotekehitys pohjautuu kokemukseen kilpaurheilusta, liikuntalääketieteestä, urheilufysioterapiasta ja tuotantoteknologisesta huippuosaamisesta.

Tritaniumin matalan paineluokan eXtend Low -kompressiotuotteet soveltuvat puolestaan mainiosti niin työ- kuin matkustuskäyttöön. Tuotteilla tehostetaan raajojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähennetään turvotuksia ja ennaltaehkäistään väsymistä sekä erilaisia kiputiloja ja ne auttavat jaksamaan paremmin olipa kyseessä pitkäkestoinen istuminen, seisominen tai fyysisesti raskas “toistotyö”. Tuotteet estävät tehokkaasti myös työperäisten rasitusvammojen syntymistä.

Myös Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajien pelaajat hyödynsivät Tirtanium eXtend -kompressiotuotteita kesän EM-kisoissa. Tritanium Athletes-tiimissä on myös esimerkiksi kolminkertainen Suomen Vahvin Mies -tittelin voittaja Mika ”El Toro” Törrö.

Tritanium-kompressiotuotteita saa esimerkiksi Prismoista kattavasti ympäri Suomen, Tritaniumin verkkokaupasta sekä myös Joensuun Mailan toimistolta.


EXTEND-KOMPRESSIOTUOTTEIDEN HYÖDYT URHEILUSSA