JoMan uudet kotisivut on julkaistu!

Joensuun Maila aloittaa yhteistyön kotimaisen WiseNetwork Oy:n kanssa.

Joensuun Mailan kotisivut ovat uudistuneet täysin ja päivittyneet kertaheitolla 2020-luvulle. Uudistuksen taustalla on JoMan ja WiseNetwork Oy:n tuore yhteistyösopimus.

– On itse asiassa vanhanaikaista puhua pelkästä kotisivusta, sillä yhteistyö päivittää koko JoMan digitaalisen toimintaympäristön vastaamaan tämänpäivän vaatimuksia, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm iloitsee.

– Uudistuksessa ovat mukana JoMan miesten ja naisten edustusjoukkueet sekä koko harraste- ja junioripuoli.

WiseNetwork on kotimainen monipuolisten verkkopalveluratkaisujen toimittaja. Yrityksen päätuote on WisePlatform-liiketoimintajärjestelmä, joka sisältää kaikki yrityksen pyörittämiseen tarvittavat työkalut aina viestinnästä taloushallintoon saakka. WisePlatformin päälle on rakennettu toimialakohtaisia lisäkehityksiä muun muassa kuntosaleille, golfkentille ja urheiluliiketoimintaan.

Joensuun Mailan kannattajille, kumppaneille ja muille sidosryhmille yhteistyö näkyy ennen kaikkea uutena monipuolisena verkkosivustona ja muina viestintäratkaisuina. Ensimmäisessä vaiheessa JoMa ottaa käyttöön WisePlatformin laajasta palvelukokonaisuudesta myös muun muassa CRM:n.

– Wisen palvelukattaus mahdollistaa meille myös monia muita kehitystoimenpiteitä liittyen esimerkiksi myyntiin ja mobiiliapplikaatioon.

JoMa on ensimmäinen pesäpalloseura, joka ottaa käyttöön WiseNetworkin tarjoaman palvelukokonaisuuden. Wisen palveluita käyttää myös muun muassa kahdeksan jääkiekon Liiga-joukkuetta.

– WiseSport-ratkaisu on urheiluliiketoiminnassa käytössä jo kahdeksalla jääkiekon Liiga-joukkueella sekä kahdella jalkapalloseuralla, kertoo WiseNetwork Oy:n kehitysjohtaja Lasse Myöhänen.

– Joensuun Mailan asiakkuuden myötä olemme personoineet järjestelmää myös pesäpallotoimintaan ja olemme rakentamassa muun muassa rajapintaa loppukeväällä uudistuvaan pesäpallon tulospalveluun. Kehitysten myötä pystymme tarjoamaan markkinoiden parhaan ratkaisun nyt myös pesäpalloseuroille.