Kirsi ja Tarmo Hirvosen merkkipäiväkeräys JoMan ja KiPan C-poikajoukkueille

Kirsi ja Tarmo Hirvonen keräävät 60-vuotissyntymäpäivämuistamisistaan lahjoituksen Kiteen Pallon ja Joensuun Mailan C-ikäisten poikien joukkueille.

Kiteen Juurikkaan vuonna 2018 perustetun Juurikan vapaa-aikakeskuksen isäntäpari Kirsi ja Tarmo Hirvonen juhlivat maaliskuun alussa 60-vuotismerkkipäiviään.

Monipuolista toimintaa Juurikan kylällä järjestävälle pariskunnalle pesäpallo on ollut tärkeä asia jo pitkään, kun poika Tuomas Hirvonen pelasi juniorivuotensa Kiteen Pallossa ja nyt hänen poikansa Tiitus pelaa Joensuun Mailan C-pojissa.

– Jos nuoret saisi pidettyä urheiluseurojen toiminnassa mukana, niin se suojelisi monelta pahalta. Lahjojen ja kukkien sijaan toivommekin lahjoituksia Kiteen Pallon ja Joensuun Mailan C-pojille, Kirsi ja Tarmo taustoittavat.

Lahjoitus KiPan ja JoMan C-poikajoukkueiden toiminnan tukemiseksi

Kirsin ja Tarmon lahjakeräys on käynnissä helmikuun ajan. Tuotto käytetään C-poikajoukkueiden toiminnan tukemiseen niin Kiteellä kuin Joensuussa.

Lahjoituksen voi osoittaa tilille FI88 5153 0420 1364 61 (viesti: Tarmo ja Kirsi), josta ne ohjataan KiPan ja JoMan C-poikajoukkueille.

Syntymäpäiväjuhlat Juurikan vapaa-aikakeskuksella 2. maaliskuuta

60+60-syntymäpäiviä juhlitaan Juurikan vapaa-aikakeskuksella lauantaina 2. maaliskuuta kello 12–15.

Tarjolla on keittoa soppatykistä ja kakkukahvit. Lahjoituksien tekeminen on mahdollista myös juhlapaikalla.

Joensuun Maila kiittää Tarmoa ja Kirsiä, sekä toivottaa mitä parhaimpia juhlapäiviä!

Tiitus Hirvonen (JoMa) ja Eeli Partanen (KiPa) kesällä 2023 Kiteen Rantakentällä.