Lauri Tähkä Stadionilla -konsertti Joensuussa heinäkuun lopussa

Kerubi ja Joensuun Maila järjestävät yhteistuotantona Lauri Tähkä stadionilla -konsertin Joensuun Mehtimäellä perjantaina 30. heinäkuuta!

Kerubi Stadionille rakentuva konsertti on ainoa Lauri Tähkän esiintyminen Itä-Suomessa vuoden 2021 aikana, ja sen lipunmyynti alkaa tiistaina 22.6. Myynnissä on 3000 pääsylippua.

– Mahtava juttu, että saamme Lauri Tähkän esiintymään stadionillemme heinäkuun lopussa. Tähkä on eittämättä yksi maamme suosituimmista artisteista tällä hetkellä. Tämä jos mikä tuo helpotusta festari-ikävään, intoilee Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

– Kerubi Stadion on Pohjois-Karjalan hienoin tapahtuma-areena, joka toimii mainiosti myös muissa kuin pesäpallotapahtumissa. On hienoa, että saamme parin vuoden tauon jälkeen stadionin taas musiikkikäyttöön.

Lauri Tähkä stadionilla -konsertti on ikärajaltaan K18 ja koko stadionin alue on anniskelualuetta. Kerubi ja Joensuun Maila järjestivät kesällä 2018 Vesa-Matti Loiri Stadionilla -konsertin, jolle Tähkän esiintyminen on jatkoa.

Vaikka kyse on suurkonsertista stadionilla, huomioidaan konsertin järjestelyissä turvallisuus, ja siksi lipunmyyntimäärä on rajattu 3000 pääsylippuun. Tarjolla on 1000 permantolippua ja 2000 istumapaikkalippua katsomoon. Lisäksi myyntiin tulee VIP-paketteja sekä katsomoon että aitioihin.

- Viime kesältä jouduimme perumaan stadionkonsertitkin, onneksi ei tältä kesältä. Stadionin katettu katsomo luo huikeat puitteet myös musiikkikonserteille. Teemme Kerubin toimesta tänä kesänä useita ulkoilmakonsertteja, ja tämä stadionilla yhdessä JoMan kanssa toteutettava Tähkän konsertti on nyt se viimeinen julkistettava konsertti, kommentoi Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen.

Stadionkonsertin pääsyliput tulevat myyntiin tiistaina 22.6. kello 9 Lippupisteen ja Tiketin kanaviin.


Varaa VIP-pakettisi nyt!

Kiinnostuitko Lauri Tähkä stadionilla -konsertin VIP-paketeista? Kysy lisää ruokailun sisältävistä VIP-lipuista ja aitioista!