Pesiskesän avajaiset Bolt Stadionilla 18. toukokuuta

Joensuun pesiskesä alkaa koko Meijän JoMan yhteisellä avaustilaisuudella.

Pesäpallon 100-vuotisjuhlakausi starttailee kovaa vauhtia, kun JoMa isännöi tulevana torstaina Pattijoen Urheilijoita Helsingissä ja JoMa Naiset puolestaan emännöi Vaasan Mailattaria Joensuussa lauantaina.

Koko Meijän JoMan yhteisen pesiskesän avajaiset vietetään Bolt Stadionilla keskiviikkona 18. toukokuuta kello 17 alkaen.

Koko perheen ilmaistapahtuma alkaa miesten edustusjoukkueen yleisölle avoimilla harjoituksilla ja jatkuu monipuolisella ohjelmalla Bolt Stadionin pihamaalla. Ohjelmassa on muun muassa pelaajahaastatteluja, nimmareidenjakoa, pomppulinnoja sekä poniratsastusta. Illan päätteeksi on mahdollista jäädä seuraamaan myös JoMa Naisten harjoituksia.

Tapahtumassa jaetaan JoMan uuden yhteistyökumppanin Karelia Lihajalosteen makkaraa. Myös kioski sekä JoMan ja Wanhan Aitan uusi grillivaunu palvelevat! Paikalla on tottakai myös JoMan maskotti Rudi.

JoMan uusi pääyhteistyökumppani OmaSP arpoo kaikkien tapahtumaan osallistujien kesken huikean Jopo-polkupyörän!

Paikalla on koko JoMan miesten edustusjoukkue – tule tapaamaan uudistunutta joukkuetta ja toivottamaan tsempit seuraavan päivän kotiavaukseen.

JoMa kohtaa Bolt Stadionilla rakkaan Sotkamon Jymyn torstaina 19. toukokuuta kello 18.00 alkaen. Osta liput huippumatsiin Ticketmasterista!

Tapahtumassa ovat mukana JoMan yhteistyökumppanit OmaSP, Bolt, Mikon Pomppulinnat, Wanha Aitta sekä Karelian Lihajaloste.


Ajankohtaista

JoMa Goes Stadi – juhlavuosi alkaa Helsingistä!

Joensuun Maila vie miesten Superpesiksen pääkaupunkiin ja Bolt Arenalle torstaina 12. toukokuuta!

Lue lisää

Joensuun kesä alkaa Mehtimäki LIVE:llä!

Pesäpallostadionin lavalle nousevat kesäkuussa Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Spekti ja SANNI. Osta lippusi kesän aloitukseen Ticketmasterista!

Lue lisää

Irtoliput kaudelle 2022 myynnissä nyt!

Kesän parhaiden päivien irtolippumyynti on alkanut.

Lue lisää

Tule tekemään ottelutapahtumaa!

Tule mukaan Meijän JoMaan – hae töihin JoMan ottelutapahtumiin!

Lue lisää

Maailman hienoin pesäpallostadion on nyt Bolt Stadion!

Joensuun pesäpallostadion saa uuden nimen Superpesis-kaudesta 2022 alkaen.

Lue lisää