Syyskuun JoMalainen: Nina Davidsson

Syyskuun kuukauden JoMalaisena palkittiin D-tyttöjen taustavoima Nina Davidsson.

Nina Davidsson on tuttu näky tyttärensä edustaman JoMan D-tyttöjoukkueen toiminnassa, milloin missäkin. Ahkera uurastus palkittiin syyskuun kuukauden JoMalaisen tittelillä!

– Nina on esimerkillinen pesismutsi, jolla riittää intoa ja ideoita paitsi oman joukkueen, myös koko seuran kehittämiseen, JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm kehuu.

Kuukauden JoMalainen on Joensuun Mailan tapa kiittää ja nostaa esiin arvokasta näkymätöntä työtä tekeviä taustavoimiaan.

– Olin todella yllättynyt, mutta iloinen tästä palkinnosta! Olen kuukausittain seurannut valintoja, mutta en olisi uskonut pääseväni samaan joukkoon. Otan palkinnon vastaan emidän kaikkien pesismutsien puolesta, Nina hymyilee.

Nina toimii tällä hetkellä JoMan D-tyttöjoukkueen joukkueenjohtajana ja on tuttu näky esimerkiksi Bolt Stadionin kioskitalkoista.

– Päädyin JoMaan, kun poikani aloitti 5-vuotiaana pesäpalloharrastuksen, mutta lopullisesti pesis vei minut mukanaan, kun myös tyttäreni aloitti lajin vuotta myöhemmin. Jotenkin ajauduin joukkueenjohtajaksi ja sitten se olikin menoa. Ei kauaakaan, kun löysin itseni jo vakiopaikalta miesten Superin peleistä katsomosta.

– Muutama kesälomakin on vierähtänyt pesäpalloleireillä kuskina, huoltajana ja toimitsijana. Parasta onkin minusta se, että tässä saa viettää aikaa lastensa kanssa.

JoMan D-tytöt pokkasivat päättyneellä kaudella aluesarjan pelisarjasta pronssimitalit.

– Kausi on haasteellinen, koska pelaajia oli melko vähän, mutta sinnikkäällä valmennuksen ja vanhempien yhteistyöllä kausi saatiin iloisesti pakettiin.

Nina aikoo olla JoMan toiminnassa mukana jatkossakin.

– JoMassa parasta on ehdottomasti kaikki ihmiset, joihin olen saanut tutustua. Olemme kaikki jomalaiset kuin yhtä isoa perhettä. Olen myös tutustunut yhteen parhaista ystävistäni pesiksen kautta.

– Seuran johto on nykyisin hyvin kuunnellut meidän vanhempien ajatuksia ja kysellyt itsekin ideoita, että miten hommat saataisi toimimaan entistä paremmin. On kiva, kun pystyy vaikuttamaan asioihin. Innolla uutta kautta odottaen!

Kuukauden JoMalaiset

Maaliskuu 2022: Miika Huovinen, Ari Pikkarainen, Jouni Väänänen
Huhtikuu 2022: Markku Kapanen
Toukokuu 2022: Suvi Räty
Kesäkuu 2022: Miika Kettunen
Heinäkuu 2022: Eetu Pehkonen
Elokuu 2022: Aarne Tiainen
Syyskuu 2022: Nina Davidsson

Ehdota kuukauden JoMalaista!

Kuukauden JoMalainen palkitaan jatkossa kuukausittain. Ehdota hyvää palkittavaa oheisella lomakkeella! Kuka on teidän joukkueenne tarmokas puurtaja, joka ei laske työtunteja, vaan laittaa aina itsensä likoon joukkueenne eteen?