Saunatila

JoMa Center on Joensuun Mailan monipuolinen kotipesä.

JoMa Centerillä on myös hyvät kokous- sekä hulppeat saunatilat ulkoporealtaineen. Ainutlaatuinen kokonaisuus tarjoaa saunailtoihin myös urheilullisen elementin!

JoMa Centerin löydät osoitteesta Hiiskoskentie 9, 80100 Joensuu. Reilusti parkkitilaa!

HINNASTO

  • Saunailta arkisin alkaen 300 euroa
  • Saunailta viikonloppuisin (pe-la) ja juhlapyhinä 400 euroa
  • Poreammeen käyttö 100 euroa


Hintaan sisältyy kokous- sekä hulppeat saunatilat. Ulkoporealtaan sekä JoMa Centerin harjoitushallin voit varata erillistä korvausta vastaan. Saunailta lähtökohtaisesti klo 18-23.

KYSY LISÄÄ JA VARAA!


jonne.martikainen (at) joensuunmaila.fi

katso kuvat!


Varausehdot 1.1.2021

Varausaika
Saunan varausaika alkaa normaalisti kello 18 ja päättyy kello 23, ellei erikseen ole sovittu muuta.

Poreallas
Poraltaan valoja ja pumppuja säädetään etureunan hallintapaneelista. Veden lämpötilaa ei saa säätää. Porealtaaseen aina suihkun kautta. Altaaseen ei saa kaataa juomia! Jos porealtaan vesi joudutaan vaihtamaan, veloitetaan vuokralaiselta 90 euroa.

Tarkastele veden määrää! Allasta ei saa käyttää, jos vettä on alle ylimpien suuttimien (hajoamisvaara!) Kuntosalin huoltokomerossa on letku lisätäyttöä varten.

Sauna
Löylynheitto on automatisoitu: kiukaalle saa vettä painamalla lauteiden etureunassa olevista nappuloista. Käytäthän saunassa laudeliinoja, joita on pukuhuoneissa valmiina.

Harjoitushalli
JoMa Centerin harjoitushalli on vuokralaisen käytettävissä. Hallin puolelle ei saa viedä juomaa tai ruokaa eikä hallia saa käyttää enää kello 23.00 jälkeen. Palautathan tarvikkeet käytön jälkeen paikoilleen.

Siivous
Tila tulee jättää vuokralaisen toimesta siistiin kuntoon: irtoroskat roskiin, pullot ja tölkit niille osoitettuihin astioihin, astiat keittiön tiskipöydälle, kaatuneet juomat pyyhittävä ja eritteet siivottava.

Poistuminen
Tarkistattehan lähtiessänne, että:

  • Tila on asiallisessa kunnossa, roskat roskissa, pullot astioissa jne
  • Tilaan ei jää ylimääräisiä tavaroita
  • Porealtaan kansi on kiinni
  • Takaterassin ulko-ovet ovat kiinni ja lukossa
  • Ulko-ovet ovat kiinni ja lukossa