Tuomarit

Sivusto on tarkoitettu Joensuun Mailan yhteisössä toimiville tuomareille. Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon tuomarointeja varten. Sivua päivitetään pitkin kevättä ja kesää, kun uusia asioita tulee.

Ketä voi tuomaroida missäkin pelissä

Taulukosta näet, missä peleissä voit toimia minäkin tuomarina. Ottelulista on samoin värikoodattu eli muistamalla oman värin on helppo ottelulistasta valita oikea kohta, jossa voi olla tuomarina.

Jos taulukko ei meinaa aueta vaan pyytää kirjautumaan, paina tällöin avaa selaimessa.


Ottelulista

Päivittyy myöhemmin, kun ottelulista on valmis. Linkki ei siis vielä toimi. Tästä pääset ottelulistaan varaamaan vuoroja. Muistathan katsoa ensin ohjeet alta, miten ottelulistaa täytetään ja mitä tehdä, jos joutuukin oman vuoron perumaan.


palkkionmaksulomake

Päivittyy myöhemmin, kun on valmis. Linkki ei vielä toimi. Tästä löydät uudistuneen palkkionmaksulomakkeen. Muistathan katsoa alta ohjeet, kuinka täytät sen nyt, kun se on uudistunut.


koulutustehtävien vastaukset

Tästä löytyy koulutuksissa käytyjen tehtävien vastaukset, joten voit palata niihin milloin vain.

Uusimmat vastaukset päivittyy, kun koulutus on pidetty kaikille. Joten jos linkki ei aukea voi olla, ettei kaikille ole vielä keritty pitämään kyseistä koulutusta. Huomathan, että samaan koulutukseen on osassa hieman helpompi ja aavistuksen haastavampi tehtävä.


tuomarikortin osto ja lunastus

Päivittyy myöhemmin, kun korttien osto on mahdollista. Linkistä pääset sivulle, jossa voit suorittaa tuomarikortin oston. Alla on myös erilliset ohjeet, kuinka tämä tapahtuu.


kentän vanhin

Jokaisessa junioripelissä on ensi kesänä oltava kentän vanhin. Hän on siellä tuomarien tukena, jos epäasiallista käytöstä ilmenee. Hän ei kuitenkaan muuten puutu tuomareiden tuomarointiin, vaan pitää yllä hyvää peli ilmapiiriä. Katso alta vielä tarkat ohjeet kentän vanhimman tehtävään.


Terkuin

Henna Lahtinen, Tuomarivastaava

henna.lahtinen@joensuunmaila.fi

Mari-Ann Nykänen, Junioripäällikkö

mariann.nykanen@joensuunmaila.fi