Joensuun kesä alkaa Mehtimäki LIVE:llä!

Pesäpallostadionin lavalle nousevat kesäkuussa Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Spekti ja SANNI. Osta lippusi kesän aloitukseen Ticketmasterista!

Joensuun kesäkausi rävähtää käyntiin pesäpallostadionilla järjestettävällä uutuustapahtumalla – Mehtimäki LIVE:llä – lauantaina 4. kesäkuuta.

Mehtimäki LIVE:n lauteille nousevat UMK:ssa hurmannut Younghearted, suursuosiota nauttiva hurmaava popduo Ida Paul & Kalle Lindroth, bilemusiikin monipuolinen kärkinimi Spekti ja yksi 2010-luvun suurimmista suomalaisartisteista – SANNI!

– Olemme erittäin innoissamme, että pääsemme järjestämään Joensuun kesäkauden avauksen, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm iloitsee.

– Pesäpallostadion toimii loistavasti myös muiden tapahtumien kuin vain pesäpallo-otteluiden pitopaikkana. Tällä artistikattauksella tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen.

Tapahtuman ensimmäinen esiintyjä valitaan huhtikuussa Stagelippu-kilpailulla. Festarilipusta voivat kisata Joensuun seutukunnan keski-iältään alle 29-vuotiaat bändit ja artistit. Kilpailuun voi ilmoittautua vielä 1.4.2022 asti.

Mehtimäki LIVE on sallittu kaikenikäisille: Pesäpallostadion on jaettu kahtia: toinen puoli on ikärajaton ja toinen puoli on sallittu vain täysi-ikäisille (K18).

Tapahtuman pääsyliput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa! Pääsyliput alle 18-vuotiaille alkaen 9,90 euroa ja yli 18-vuotiaille alkaen 29,90 euroa. Mehtimäki LIVE:en myydään myös aitioita ja ruokailun sisältäviä VIP-pääsylippuja.

Uutuustapahtuman järjestävät yhteistyössä Joensuun Maila ja Joensuun Nuorisovaltuusto.

– On jo aikakin saada päättärilauantaille kunnon musiikkitapahtuma! Etenkin korona-aikaan nuorille ei ole ollut tarjolla oikein mitään, mutta nyt Mehtimäki LIVE on hieno startti kesälle, hymyilee Joensuun nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eemeli Onatsu.

Joensuun kaupunki ja nuorisovaltuusto tarjoavat 13-18-vuotiaille joensuulaisille 1500 lippua Mehtimäki LIVE:en!​​​​​​​

PÄÄSYLIPUT

Pääsyliput alle 18-vuotiaille
9,90 euroa 29.5.2022 asti
19,90 euroa 30.5.2022 alkaen

Pääsyliput yli 18-vuotiaille
29,90 euroa 29.5.2022 asti
39,90 euroa 30.5.2022 alkaen

Osta liput Ticketmasterin verkkokaupasta, Carelicumista, Ticketmasterin myyntipisteistä tai Joensuun Mailan toimistolta!

VIP-PALVELUT

Aitiot 20 hengelle 1.500,00 euroa
Hintaan sisältyy oma sisäänkäyntiväylä, pääsyliput 20 hengelle ja aitiovuokra. Ruoka- ja juomatarjoilu laskutetaan erikseen.

VIP-pääsyliput (K18) 89,90 euroa
Hintaan sisältyy pääsylippu K18-puolelle, maksuton narikka, oma sisäänkäyntiväylä, pääsy VIP-ravintolaan ja buffetruokailu VIP-ravintolassa.