Elokuun JoMalainen: Aarne Tiainen

Elokuun kuukauden JoMalaiseksi valittiin JoMan D-poikien valmentajana toimiva Aarne Tiainen!

Viime viikolla Bolt Stadionilla palkittiin kauden päättäjäisissä ansiokkaasti pelanneita nuoria, mutta myös kaikki kuukauden JoMalaiset saivat muistamisen. Samalla valittiin myös elokuun kuukauden JoMalainen, jonka pokkasi Aarne Tiainen.

– Valinta tuli kovana yllätyksenä, mutta tuntui oikein mukavalta. Erityisen mukavaa oli, kun valinta osui seuran päättäjäisten yhteyteen ja pokaalinsa saivat samalla myös aiemmin valinnan saaneet henkilöt, Tiainen iloitsi.

Tiainen on tuttu näky Joensuun Mailan toiminnassa jo useiden vuosien ajan niin Superpesiksen otteluissa kuin junioriotteluissakin. Onpahan mies nähty päättyneellä kaudella myös pallopoikana! Tällä hetkellä Tiainen toimii D-poikien valmennusryhmässä sekä Joensuun Maila Ry:n johtokunnassa.

– JoMan toiminnassa olen ollut mukana vajaat parikymmentä vuotta. Aluksi vain katsomossa Superpesis-otteluissa, mutta lasten pesisharrastusten myötä mukaan tulivat kuskaamiset harjoituksiin sekä tietysti kannustaminen ja kustantaminen!

– Jokusen vuoden olen ollut nyt mukana myös johtokunnassa ja sen lisäksi olen toiminut joukkueenjohtajan tehtävissä. Nelisen vuotta olen ollut nykyisten D-poikien valmennusryhmässä.

Kulunut pesiskausi päättyi Joensuun Mailan osalta pronssisiin mitaleihin, kun edustusjoukkue pokkasi mitalit kaulaansa Hyvinkäällä reilu viikko sitten. Tiainen nostaa niin miesten ja naisten lisäksi myös junnujoukkueiden hienot otteet onnistujien joukkoon.

– Kesähän on ollut mainio! D-pojat ovat iloinneet harrastuksestaan laajalla rintamalla ja eteenpäin on menty. Superin matsien järjestelyt ovat sujuneet eri joukkueiden ansiokkaan panoksen avulla hienosti ja mielestäni historiallisen kitkattomasti. Seuran henkilöstö on hoitanut oman pestinsä hyvin ja tukenut aktiivisesti vapaaehtoistoimijoita.

– Junnut pärjäsivät myös hienosti ja mitaleitakin on tullut! Naisten superillaon ollut havaittavissa hyvin nousujohteista toimintaa, joka voi konkretisoitua myös kilpailulliseksi menestykseksi jo piankin. Miesten superpesis-joukkue puolestaan pelasi maksimaalisen syksyn ja uskon heidän palaavan finaalijoukkueeksi parin vuoden sisällä, Tiainen päättää!


Ajankohtaista

Suurleiri 2023 järjestetään Joensuussa!

Joensuun Maila järjestää pesäpalloilun Suurleirin kesällä 2023.

Lue lisää

Kesän kioskituotteita jäsenhinnoin!

Bolt Stadionin varastot tyhjennetään nyt. Seuran jäsenillä on mahdollisuus ostaa kesän peleistä jäljelle jääneitä kioskituotteita itselleen.

Lue lisää

JoMan toimisto lomailee lokakuun – marraskuusta alkaen uudet aukioloajat!

Joensuun Mailan toimisto lomailee lokakuun ja samalla myös JoMa Shop on suljettu. Toimisto aukeaa jälleen marraskuussa ja JoMa Shop palvelee 7.11. alkaen uusilla aukioloajoilla.

Lue lisää