Seuraavat Kuukauden JoMalaiset valittu!

Kesä- ja heinäkuun JoMalaiseksi on valittu erityisesti miesten ja naisten edustusjoukkueiden apupojat Miika Kettunen ja Eetu Pehkonen.

Joensuun Maila palkitsee aina kuukausittain ansiokasta työtä tehneitä taustavoimiaan ”Kuukauden JoMalainen”-tunnustuksella. Kesä- ja heinäkuun palkinnot saivat yleismiehinä ahkeroineet Miika Kettunen ja Eetu Pehkonen!

Kettunen ja Pehkonen ovat toimineet ansiokkaasti niin Superpesis-joukkueiden harjoituksissa kuin peleissäkin pallopoikina sekä tehneet pyyteettömästi muita talkootöitä Bolt Stadionilla läpi kesän. Kaksikko onkin kesällä lähes päivittäinen näky Bolt Stadionilla.

– Ihan mukavalta tuntuu olla kuukauden JoMalainen. Useimmiten olemme Eetun kanssa treeneissä pallopoikina ja pääsimme myös kahteen peliin pallopojiksi. Autamme stadionilla muutenkin ja esimerkiksi keväällä maalasimme Jet Set -baarin terassin Bolt Stadionilla, Miika "Järvelä" Kettunen kommentoi.

Miikan mukana talkootöihin mukaan liittynyt Eetu Pehkonen on innostunut pesäpallosta toden teolla.

– Kun molemmat pääsimme koulusta lomalle, niin olemme käyneet lähes kaikissa JoMan treeneissä ottamassa palloja kiinni. Autamme myös muissa hommissa miten vain pystymme, Pehkonen kertoo.

Molemmat ovat löytäneet suosikkijoukkueestaan myös suosikkipelaajansa:

Juho Toivola ja Sini Haataja, Kettunen sanoo.

– Juho Toivola ja Hanna Toivanen, hymyilee puolestaan Pehkonen.

Hyvä talkoohenki on koko suomalaisen urheiluseuratyön elinehto. Miika ja Eetu ovat olleet läpi kesän innokkaalla asenteellaan korvaamaton apu.

– Miika ja Eetu ovat verraton parivaljakko. Intoa ja energiaa riittää vaikka muille jakaa. Heidän pyyteetön talkootyöpanos on miesten ja naisten edustusjoukkueille iso apu, kehuu JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm.


Kuukauden JoMalaiset

Maaliskuu 2022: Miika Huovinen, Ari Pikkarainen, Jouni Väänänen
Huhtikuu 2022: Markku Kapanen
Toukokuu 2022: Suvi Räty
Kesäkuu 2022: Miika Kettunen
Heinäkuu 2022: Eetu Pehkonen


EHDOTA KUUKAUDEN JOMALAISTA

Kuukauden JoMalainen palkitaan jatkossa kuukausittain. Ehdota hyvää palkittavaa oheisella lomakkeella! Kuka on teidän joukkueenne tarmokas puurtaja, joka ei laske työtunteja, vaan laittaa aina itsensä likoon joukkueenne eteen?